ÈXIT DE LA X FESTA DE LA RATAFIA DE L'ANOIA

Gran èxit de la Festa de la Ratafia de l'Anoia que un any més es consolida en el calendari festiu de la comarca i demostra la salut de ferro que té la tradició ratafiaire a casa nostra.

Peres a la ratafia amb espuma de moniato (Carles Prat)3er CONCURS DE PLATS CUINATS AMB RATAFIA:
Dissabte al restaurant Somiatruites va tenir lloc la 3a edició del concurs de plats cuinats amb ratafia on s'hi van presentar 6 plats. A continuació podeu consultar els guanyadors i totes les receptes:
    Farcellet de tardor i espàrrecs amb salmó (Daniel Prat)
  • Peres a la ratafia amb espuma de moniato (Carles Prat) - PRIMER PREMI - Recepta
  • Semiesfèric de castanyeta i poma estofada (Xavi Ribas) - SEGON PREMI - Recepta
  • Pastís esperit d'un poble. (Alberto Delgado) - TERCER PREMI - Recepta
També s'hi van presentar:
  • Farcellet de tardor i espàrrecs amb salmó (Daniel Prat) - Recepta
  • Dolços de tardor amb ratafia (Nuska Corrià) - Recepta
  • Pera caramelitzada amb Ratafia (Neus Guitart) - Recepta
10è CONCURS DE RATAFIES CASOLANES DE L'ANOIA
  • Primer premi: Montserrat Ribé
  • Segon premi: Ricard Carles
  • Tercer premi: Jordi Mercader
El jurat va estar format per:
  • Èric Enguita, Enòleg CEO de Celler Can Batlle S.C.P, ARTCAVA tècnic superior en Indústria Alimentària esp. Viticultura i Enologia.
  • Xavier Bassa, Sumiller i tècnic superior en Enologia i Viticultura. Millor sumiller de Catalunya a la edició del Nariz de oro 2012 a Barcelona http://vigood.blogspot.com.es/