Gran èxit de la Festa de la Ratafia de l'Anoia que un any més es consolida en el calendari festiu de la comarca i demostra la salut de ferro que té la tradició ratafiaire a casa nostra.

Dissabte al restaurant Somiatruites va tenir lloc la 3a edició del concurs de plats cuinats amb ratafia on s'hi van presentar 6 plats. A continuació podeu consultar els guanyadors i totes les receptes:
- Peres a la ratafia amb espuma de moniato (Carles Prat) - PRIMER PREMI - Recepta
- Semiesfèric de castanyeta i poma estofada (Xavi Ribas) - SEGON PREMI - Recepta
- Pastís esperit d'un poble. (Alberto Delgado) - TERCER PREMI - Recepta

- Farcellet de tardor i espàrrecs amb salmó (Daniel Prat) - Recepta
- Dolços de tardor amb ratafia (Nuska Corrià) - Recepta
- Pera caramelitzada amb Ratafia (Neus Guitart) - Recepta
- Primer premi: Montserrat Ribé
- Segon premi: Ricard Carles
- Tercer premi: Jordi Mercader
El jurat va estar format per:
- Èric Enguita, Enòleg CEO de Celler Can Batlle S.C.P, ARTCAVA tècnic superior en Indústria Alimentària esp. Viticultura i Enologia.
- Xavier Bassa, Sumiller i tècnic superior en Enologia i Viticultura. Millor sumiller de Catalunya a la edició del Nariz de oro 2012 a Barcelona http://vigood.blogspot.com.es/