VIII FESTA DE LA RATAFIA DE L'ANOIA


Divendres 2 de novembre 
A les 8 del vespre, al Clot del Clos (C. Clos, 53)


Primer concurs de plats cuinats amb ratafia*
Degustacions de tapes cuinades amb ratafia
Tast de combinats fets a base de ratafia


Dissabte 3 de novembre

A les 8 del vespre, a l’Ateneu Igualadí (C. Sant Pau, 9)

VIII edició del concurs de ratafies de l’Anoia (veure bases del concurs)

-Passi del documental ‘La ratafia, una beguda per compartir’
-Tot seguit, tast popular, degustacions de les ratafies participants.
-Entrega de premis del concurs.

A les 9 del vespre, al Casal la Teixidora

-Tastets de ratafia amanits amb cant improvisat.
- Fi de festa al Clot del Clos, amb música i tast de combinats amb ratafia.

Informació d’interès:
+ Les ratafies concursants es poden portar al Clot del Clos (C/Clos 53) o al Casal La Teixidora (C/Custiol 10) d’Igualada. 
ATENCIÓ! El límit d’inscripció de ratafies és el divendres 2 de novembre. No s’acceptarà cap ratafia fora de termini.

+ *Per participar al concurs de plats cuinats amb ratafia, caldrà portar el plat totalment acabat, en què la ratafia ha de tenir-hi un paper destacat. Cal comptar dues racions de mida normal. Veure bases del concurs.

Organitza: Amics de la Ratafia de l'Anoia.
Col·laboren: Ateneu Igualadí, Kraks, La Teixidora, El Clot del Clos, El Cafè de l’Ateneu, Òmnium Cultural, Ratafies d’Esparreguera.