Divendres 2 de novembre
A les 8 del vespre, al Clot del Clos (C. Clos, 53)
Primer concurs de plats cuinats amb ratafia*
Degustacions de tapes cuinades amb ratafia Tast de combinats fets a base de ratafia
A les 8 del vespre, a l’Ateneu Igualadí (C. Sant Pau, 9) VIII edició del concurs de ratafies de l’Anoia (veure bases del concurs) -Passi del documental ‘La ratafia, una beguda per compartir’ -Tot seguit, tast popular, degustacions de les ratafies participants. -Entrega de premis del concurs. A les 9 del vespre, al Casal la Teixidora -Tastets de ratafia amanits amb cant improvisat. - Fi de festa al Clot del Clos, amb música i tast de combinats amb ratafia. Informació d’interès: + Les ratafies concursants es poden portar al Clot del Clos (C/Clos 53) o al Casal La Teixidora (C/Custiol 10) d’Igualada. El límit d’inscripció de ratafies és el divendres 2 de novembre. No s’acceptarà cap ratafia fora de termini. + *Per participar al concurs de plats cuinats amb ratafia, caldrà portar el plat totalment acabat, en què la ratafia ha de tenir-hi un paper destacat. Cal comptar dues racions de mida normal. Veure bases del concurs. Organitza: Amics de la Ratafia de l'Anoia. Col·laboren: Ateneu Igualadí, Kraks, La Teixidora, El Clot del Clos, El Cafè de l’Ateneu, Òmnium Cultural, Ratafies d’Esparreguera. |
VIII FESTA DE LA RATAFIA DE L'ANOIA