IX FESTA DE LA RATAFIA DE L'ANOIA

Divendres 1 de novembre

A les 19h al Clot del Clos (C. Clos, 53)
II concurs de plats cuinats amb ratafia* 
Degustacions de tapes cuinades amb ratafia i tast de combinats fets a base de ratafia.

Dissabte 2 de novembre
A les 19.30h a l’Ateneu Igualadí (C. Sant Pau, 9)
IX edició del concurs de ratafies de l’Anoia
  • Xerrada sobre aprofitament de plantes medicinals amb Astrid Van Ginkel (Biòloga i Farmacèutica www.fitomon.com)
  • Entrega de premis del concurs de ratafies.
  • Tast popular: Degustacions de les ratafies participants
A les 21h al Casal la Teixidora
  • Tastets de ratafia amanits amb un combat de cant improvisat
Premi del IX concurs de Ratafia de l'Anoia
Informació d’interès:
+ Les ratafies concursants es poden portar al Clot del Clos (C/Clos 53), al Cafè de l’Ateneu o al Casal La Teixidora (C/Custiol 10) d’Igualada. 
ATENCIÓ! El límit d’inscripció de ratafies és el divendres 1 de novembre. No s’acceptarà cap ratafia fora de termini. 
+ *Per participar al concurs de plats cuinats amb ratafia, caldrà portar el plat totalment acabat, en què la ratafia ha de tenir-hi un paper destacat. Cal comptar dues racions de mida normal.
Consulteu aquí les bases del concurs de ratafies casolanes.
Consulteu aquí les bases del concurs de receptes amb ratafia
Organitza: Amics de la Ratafia de l'Anoia.
Col·laboren:Ateneu Igualadí, Art de la terra (Kraks), La Teixidora, El Clot del Clos, El Cafè de l’Ateneu, Òmnium Cultural, Ratafies d’Esparreguera, L’Hortet de la Salut, Cal Passanals, Igualavins, Molí blanc