Divendres 1 de novembre
II concurs de plats cuinats amb ratafia*
Degustacions de tapes cuinades amb ratafia i tast de combinats fets a base de ratafia.
Dissabte 2 de novembre
A les 19.30h a l’Ateneu Igualadí (C. Sant Pau, 9)
IX edició del concurs de ratafies de l’Anoia
- Xerrada sobre aprofitament de plantes medicinals amb Astrid Van Ginkel (Biòloga i Farmacèutica www.fitomon.com)
- Entrega de premis del concurs de ratafies.
- Tast popular: Degustacions de les ratafies participants
- Tastets de ratafia amanits amb un combat de cant improvisat
+ Les ratafies concursants es poden portar al Clot del Clos (C/Clos 53), al Cafè de l’Ateneu o al Casal La Teixidora (C/Custiol 10) d’Igualada.
El límit d’inscripció de ratafies és el divendres 1 de novembre. No s’acceptarà cap ratafia fora de termini.
+ *Per participar al concurs de plats cuinats amb ratafia, caldrà portar el plat totalment acabat, en què la ratafia ha de tenir-hi un paper destacat. Cal comptar dues racions de mida normal.
Consulteu aquí les bases del concurs de ratafies casolanes.
Consulteu aquí les bases del concurs de receptes amb ratafia
Organitza: Amics de la Ratafia de l'Anoia.
Col·laboren:Ateneu Igualadí, Art de la terra (Kraks), La Teixidora, El Clot del Clos, El Cafè de l’Ateneu, Òmnium Cultural, Ratafies d’Esparreguera, L’Hortet de la Salut, Cal Passanals, Igualavins, Molí blanc