XV FESTA DE LA RATAFIA

  • XV CONCURS DE RATAFIES DE L'ANOIA
Cal presentar les ratafies al Casal Popular d'Igualada, el Foment fins al divendres 15 de novembre, on s'exposaran juntament amb els premis del concurs.

BASES DEL XV CONCURS DE RATAFIES DE L'ANOIA
  • La ratafia s’ha d’entregar dins d’una ampolla de vidre de mig litre sense etiquetes ni distintius.
  • La ratafia a d’estar elaborada amb nous verdes i artesanalment.
  • L’organització no retornarà la ratafia restant per poder fer un tast popular entre els concursants i la resta d'assistents.
  • Seran premiats els 3 primers classificats
  • Les Ratafies concursants es poden entregar fins al divendres 15 de novembre al Casal Popular d'Igualada, el Foment (Sant Isidre 14 d'Igualada) on restaran exposades fins la data del concurs. (Igualada). Si veniu de fora i teniu problemes per dur-les amb anterioritat a la data del concurs escriviu-nos a anoiaratafia@gmail.com


Dissabte 16 de novembre
[Local de Xauxa]
12.00 Contacontes infantil i taller de tardor
13.00 Vermut popular
14.00 Dinar ratafiaire (10 € Venda de tiquets al Casal Popular d'Igualada, el Foment fins al divendres 15 de novembre, el mateix dia n’hi haurà fins a acabar existències)
-  Botifarra o peus de ministre a la brasa amb puré de patata i compota de poma amb salsa de ratafia
- La paella d'en Tarragó (vegetariana)
- Gelat de torró amb ratafia
17.00 Presentació de la cooperativa https://lasobirana.cat/

[Casal Popular d'Igualada, el Foment]

19.00 "Les begudes de la terra, una altra manera de descobrir país", xerrada a càrrec de Jaume Piquer (Jimi)
20.00 Entrega de premis del XV CONCURS DE RATAFIES DE L'ANOIA
20.30 Tast popular de ratafies casolanes
00.00 Actuació musical del conjunt Jam Jamaica & Paul Carter


La festa de la ratafia de l'Anoia és totalment autogestionada. Des de l'organització, volem donar les gràcies a tota la gent que la feu possible, en especial a: Art de la Terra (primer premi), Igualavins Vins Caves Licors, Cal Maginet, Celler Can Figueres, a l'Albert Montes, com a responsable del disseny i els enòlegs Èric Enguita i César Matas com jurat del concurs.